top of page
 algemene dakwerken sint-katelijne-waver

Eurodak, uw specialist in gevelbekleding regio Mechelen!

Bent u op zoek naar gevelbekleding voor uw woning?
Dan bent u bij Eurodak in Sint-Katelijne-Waver (regio Mechelen) aan het juiste adres. Wij zorgen immers niet alleen voor uw dak, maar ook voor uw gevel. Onder leiding van onze zelfwerkende zaakvoerder biedt ons team u de gevelbekleding die u voor ogen had. 

Ceder, sidings, leien of gevelplaten? Ontdek alle mogelijkheden bij Eurodak!

Gevelbekleding: de vele voordelen

De keuze voor gevelbekleding brengt een hoop voordelen met zich mee. Denk maar aan een optimale bescherming, minder onderhoud en een isolerende werking. Bovendiengeeft  gevelbekleding de woning een geheel nieuw uiterlijk. Met de mooie gevelplaten (in hout of in kunststof) verbergen we de stenen gevel.

Een van de voornaamste redenen om voor gevelbekleding te kiezen, is echter de gevelisolatie. Door gevelbekleding te kiezen met een isolerende werking, wordt de warmte binnen de woning beter behouden. Zo bespaart u flink op uw energiekosten! Eurodak zorgt voor een professionele plaatsing van uw isolerende gevelbekleding, zodat u maximaal geniet van al deze voordelen.

Welke gevelbekleding?

Voor welke gevelbekleding moet u nu kiezen voor uw woning? Ook daarbij helpt Eurodak u graag. Iedere soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Indien u bijvoorbeeld kiest voor gevelleien, dan kiest u voor ongelimiteerde creatieve vrijheid. De leien zijn immers ideaal om rond alle mogelijke vormen te modelleren.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor gevelbekleding van hout. Wij raden u daarvoor het Canadese cederhout aan. De ceder gevelbekleding zorgt voor een warme en aangename uitstraling van uw woning. Wie kiest voor ceder, kiest bovendien voor duurzaamheid. In het hout zit namelijk cederolie, waardoor het hout bestand is tegen verrotting, schimmel en insecten.

Welke gevelbekleding u ook kiest: Eurodak zorgt voor de beste service. We komen de gevelbekleding deskundig plaatsen en zorgen voor een piekfijne afwerking. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Actief in ruime regio Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Mortsel, Lier en Koningshooikt (Antwerpen).
 

Contacteer ons snel telefonisch, via e-mail of vraag uw geheel vrijblijvende prijsofferte aan. 

Waar wacht u nog op?

bottom of page